VetDay avoinna ma-pe 8-20, la-su 10-16

VETDAYN HENKILÖKUNTA

Meeri Kiviluoto 

Eläinlääkäri

"Olen työskennellyt pieneläinpraktiikassa pääkaupunkiseudulla vuodesta 2020. Olen jatkokouluttautunut hammashoitojen saralla kotimaassa (Fennovet) sekä ulkomailla (ESAVS dentistry 1 & 2). Hammaspotilaiden lisäksi hoidan mielelläni monipuolisesti erilaisia potilaita ja erityisesti kissat ovat lähellä sydäntäni. Aloitan lisäkouluttautumisen sisätauteihin vielä tämän vuoden aikana.

Lääketieteellisten aivopähkinöiden lisäksi työssäni on mielenkiintoista erilaisiin ihmisiin ja eläimiin tutustuminen. Pyrin aina luomaan parhaan mahdollisen hoitosuunnitelman omistajan kanssa yhteistyössä. Hyvinvoiva lemmikki ja tyytyväinen omistaja ovat prioriteettejani. Vapaa-aikani kuluu pitkälti kotitallilla quarterhevosteni seurassa. Tiiviisti mukana menossa on aito tallirusseli sekä hyvän sään aikaan myös portugalinpodengo. Kotona elämää sulostuttavat kaksi Virosta adoptoitua maatiaiskissaa."

Katja Lilja

Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

Olen valmistunut ja tehnyt pieneläinpraktiikkaa vuodesta 2003. Olen työskennellyt mm. Yliopistolla, omalla pieneläinklinikalla ja yksityisessä eläinsairaalassa. Olen pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri ja jatkokouluttautunut erityisesti pehmytosakirurgiassa ja ortopediassa. Lisäksi mielenkiinnon kohteenani on kivun hoito ja anestesiologia.

VetDayssa tutkin ortopedisia potilaita ja teen kirurgiaa, perusleikkausten lisäksi mm. vatsaontelon tähystysleikkauksia, vaativampaa pehmytkudoskirurgiaa sekä joitain ortopedisia toimenpiteitä. Minulla on myös pitkäaikaista kokemusta päivystystyöstä ja hoidan ensiapuluontoisesti myös muita kuin oman erityisalani potilaita.

Minulla on kolme koiraa, labradorinnoutaja, jackrussellinterrieri sekä australiankelpie, joista kahden jälkimmäisen kanssa harrastan agilitya.

Kristiina Nyholm

Eläinlääkäri

Yleispraktiikka ja polipotilaat ovat minulle mieluisia. Tykkään perehtyä lemmikkeihin ihan alusta alkaen. Silmä- ja ihopotilaita hoidan erittäin mieluusti. Lähellä sydäntä ovat myös palvelus- ja vinttikoirat. Ymmärrystä ja kiinnostusta riittää myös rescue-koirille, joille voi tarvittaessa varata minulle erikoispitkiä aikoja.

KIINNOSTUKSENI KOHTEET

 • Ihotaudit
 • Silmätaudit

KOULUTUKSET

 • Anestesia I (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Tehohoito I (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Oftalmologia I ja II (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Kardiologia I ja II (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Dermatologia I- III (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Endokrinologia ja nefrologia (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Pehmyt osa kirurgia I ja II (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Ortopedia I (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Hammaskurssit I ja II (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Suun ja hampaiden anatomia ja patologia, hammaspotilaan perushoito (Fennovet)
 • Koiran ja kissan hammashoito, käytännön harjoitukset (Fennovet)
 • Pieneläinten oftalmologian maisteri (Unisvet)
 • Koirien tähystyksen perusteet (Improve International)

PERHE JA HARRASTUKSET

Neljän lapsen ja aviomiehen lisäksi pitkäkarvainen Chihu Freya, Pomeranian Gigi ja Espanjanvinttikoira Puikko sekä muutama ratsuhevonen.

Madeleine

Eläinlääkäri


Elina

Vastaava hoitaja

"Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2015, jonka jälkeen olen työskennellyt isossa eläinsairaalassa. Minulla on vankka kokemus lemmikkien akuutti- ja tehohoidosta. Olen kiinnostunut akuuttihoidon lisäksi laboratoriotyöskentelystä sekä eksoottisista eläimistä. Kotoa minulta löytyy pikkuruinen ruusuboa ja kaikenkokoisia koiria; belgianpaimenkoira, cairnterrieri ja prahanrottakoira."

Heidi

Hoitaja

"Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi 2015. Vuosien varrella olen työskennellyt useilla eri eläinklinikoilla. Erityisiä kiinnostuksen kohteita työssäni on leikkaussalityöskentely ja hammaspotilaat. Kotona häntää heiluttaa Snautseri-mummo Roxi."

Ida

Hoitaja

"Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2017. Kokemusta löytyy sekä pienemmiltä klinikoilta että isosta eläinsairaalasta. Viimeisimmät vuodet olen hoitanut pääasiassa leikkauspotilaita ja perehtynyt anestesian mielenkiintoiseen maailmaan. Myös kanipotilaat ovat lähellä sydäntäni! Kotona vipeltää suomenlapinkoiran lisäksi kaksi kissaa, kaksi kania ja kesyhiirilauma."


Irina

Hoitaja

"Olen vuodesta 2004 alkaen työskennellyt pieneläinhoitajana. Fossiili, kuten kollegat jo minua kuvailevat. Paljon olen vuosien varrella nähnyt ja kokenut pääkaupunkiseudun suurimmilla klinikoilla. Koen kuitenkin, että paljon on vielä opittavaa!

Omia lemmikkejä on tällä hetkellä kolme koiraa ja kissa."

Tiina

Hoitaja

"Olen valmistunut eläintenhoitajaksi 2018 ja tehnyt hoitajana töitä siitä lähtien. Nyt opiskelen oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi syventääkseni osaamistani.  Erityisesti minua kiinnostaa hammasongelmat, eläinten käytöshäiriöt ja ruokinta.  Kotini jaan energisen bokseritytön kanssa, sydäntä lähellä ovat myös dalmatiankoirat joiden kanssa olen viihtynyt lapsesta lähtien."

Triinu

Asiakaspalvelija

"Olen työskennellyt asiakaspalvelijana useamman vuoden ajan ja vastaan klinikallamme asiakaspalvelusta niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostinkin välityksellä. Huolehdin myös karvaisten potilaidemme namitarjoilusta aulassa, joka on tärkeä tehtävä sekin!

Otan asiakkaamme vastaan aina hymyllä, mikä ei ole kylläkään kovin vaikeaa näiden suloisten potilaiden kanssa työskennellessä. Harjoittelen samalla myös klinikkaeläinhoitajan työtehtäviä.

Kotona minulla on sohvanlämmittäjänä 6-vuotias rescue-koira."


VetDay eläinlääkäriasema

VetDay eläinlääkäriasema

Länsikeskus, Pihatörmä 1, 02240 Espoo