Espoo ma-pe 8-20, Helsinki ma-pe 12-17

VETDAYN HENKILÖKUNTA

Meeri Kiviluoto 

Eläinlääkäri

"Olen työskennellyt pieneläinpraktiikassa pääkaupunkiseudulla vuodesta 2020. Olen jatkokouluttautunut hammashoitojen saralla kotimaassa (Fennovet) sekä ulkomailla (ESAVS dentistry 1-3). Hammaspotilaiden lisäksi hoidan mielelläni monipuolisesti erilaisia potilaita ja erityisesti kissat ovat lähellä sydäntäni. Aloitan lisäkouluttautumisen sisätauteihin vielä tämän vuoden aikana.

Lääketieteellisten aivopähkinöiden lisäksi työssäni on mielenkiintoista erilaisiin ihmisiin ja eläimiin tutustuminen. Pyrin aina luomaan parhaan mahdollisen hoitosuunnitelman omistajan kanssa yhteistyössä. Hyvinvoiva lemmikki ja tyytyväinen omistaja ovat prioriteettejani. Vapaa-aikani kuluu pitkälti kotitallilla quarterhevosteni seurassa. Tiiviisti mukana menossa on aito tallirusseli sekä hyvän sään aikaan myös portugalinpodengo. Kotona elämää sulostuttavat kaksi Virosta adoptoitua maatiaiskissaa."

Katja Lilja

Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

Olen valmistunut ja tehnyt pieneläinpraktiikkaa vuodesta 2003. Olen työskennellyt mm. Yliopistolla, omalla pieneläinklinikalla ja yksityisessä eläinsairaalassa. Olen pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri ja jatkokouluttautunut erityisesti pehmytosakirurgiassa ja ortopediassa. Lisäksi mielenkiinnon kohteenani on kivun hoito ja anestesiologia.

VetDayssa tutkin ortopedisia potilaita ja teen kirurgiaa, perusleikkausten lisäksi mm. vatsaontelon tähystysleikkauksia, vaativampaa pehmytkudoskirurgiaa sekä joitain ortopedisia toimenpiteitä. Minulla on myös pitkäaikaista kokemusta päivystystyöstä ja hoidan ensiapuluontoisesti myös muita kuin oman erityisalani potilaita.

Minulla on kolme koiraa, labradorinnoutaja, jackrussellinterrieri sekä australiankelpie, joista kahden jälkimmäisen kanssa harrastan agilitya.

Kristiina Nyholm

Eläinlääkäri

Yleispraktiikka ja polipotilaat ovat minulle mieluisia. Tykkään perehtyä lemmikkeihin ihan alusta alkaen. Silmä- ja ihopotilaita hoidan erittäin mieluusti. Lähellä sydäntä ovat myös palvelus- ja vinttikoirat. Ymmärrystä ja kiinnostusta riittää myös rescue-koirille, joille voi tarvittaessa varata minulle erikoispitkiä aikoja.

KIINNOSTUKSENI KOHTEET

 • Ihotaudit
 • Silmätaudit

KOULUTUKSET

 • Anestesia I (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Tehohoito I (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Oftalmologia I ja II (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Kardiologia I ja II (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Dermatologia I- III (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Endokrinologia ja nefrologia (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Pehmyt osa kirurgia I ja II (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Ortopedia I (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Hammaskurssit I ja II (Eurooppalainen eläinlääkärien jatkokoulutus ESAVS)
 • Suun ja hampaiden anatomia ja patologia, hammaspotilaan perushoito (Fennovet)
 • Koiran ja kissan hammashoito, käytännön harjoitukset (Fennovet)
 • Pieneläinten oftalmologian maisteri (Unisvet)
 • Koirien tähystyksen perusteet (Improve International)

PERHE JA HARRASTUKSET

Neljän lapsen ja aviomiehen lisäksi pitkäkarvainen chihu Freya, pomeranian Gigi,  espanjanvinttikoira Puikko ja saksanpaimenkoira Ferro  ja sekä muutama ratsuhevonen.

Meri Niilo-Rämä

Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

"Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2007 ja olen myös pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Olen työskennellyt useilla pieneläinklinikoilla ja eläinsairaaloissa tehden monipuolista potilastyötä. Teen mielelläni peruskirurgiaa ja olen kiinnostunut myös sisätaudeista.

Vapaa-ajalla minua lenkittää labradorinnoutaja Nana."


Elina

Vastaava hoitaja

"Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2015, jonka jälkeen olen työskennellyt isossa eläinsairaalassa. Minulla on vankka kokemus lemmikkien akuutti- ja tehohoidosta. Olen kiinnostunut akuuttihoidon lisäksi laboratoriotyöskentelystä sekä eksoottisista eläimistä. Kotoa minulta löytyy pikkuruinen ruusuboa ja kolme koiraa; amerikankääpiökettuterrieri, cairnterrieri ja prahanrottakoira."

Heidi

Hoitaja

"Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi 2015. Vuosien varrella olen työskennellyt useilla eri eläinklinikoilla. Erityisiä kiinnostuksen kohteita työssäni on leikkaussalityöskentely ja hammaspotilaat."

Ida

Hoitaja

"Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2017. Kokemusta on kertynyt sekä pienemmiltä klinikoilta että isosta eläinsairaalasta. Viimeisimmät vuodet olen hoitanut pääasiassa leikkauspotilaita ja syventynyt anestesian kiehtovaan maailmaan. Myös kanipotilailla on erityinen paikka sydämessäni! Kotoa löytyy suomenlapinkoiran ja rescuekoiran lisäksi kaksi kissaa, kaksi kania sekä kesyhiiriä."


Irina

Hoitaja

"Olen vuodesta 2004 alkaen työskennellyt pieneläinhoitajana. Fossiili, kuten kollegat jo minua kuvailevat. Paljon olen vuosien varrella nähnyt ja kokenut pääkaupunkiseudun suurimmilla klinikoilla. Koen kuitenkin, että paljon on vielä opittavaa!

Omia lemmikkejä on tällä hetkellä kolme koiraa ja kissa."

Angelica

Hoitaja

"Olen työskennellyt ja opiskellut erilaisten eläinten parissa useita vuosia. Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi 2021 ja olen aiemmin suorittanut myös eläintenhoitajan sekä hevostenhoitajan tutkinnot.

Sydäntäni lähellä on erityisesti palveluskoirat ja pennut, mutta kaikki eläimet hiiristä lehmiin ovat minulle rakkaita.

Vapaa-aikani kuluu kahden nuoren saksanpaimenkoirani kanssa touhuten." 


VetDay eläinlääkäriasema

VetDay eläinlääkäriasema

Länsikeskus, Pihatörmä 1, 02240 Espoo